2012-01-17 08:34:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - segíthet anyagi gondjain

Napi horoszkóp január 17.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Minden jó csak addig tart, amíg megbecsülik. Erre gondoljon, ha úgy érzi, valamit veszít a jelenlegi helyzetével. Talán csak az unalom teszi, hogy másra vágyik. Vagy ami még rosszabb, egy rossz példa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Sok vitára számíthat ma a főnökeivel, vagy a hatalom más reprezentánsával, például egy rendőrrel. Jobb, ha inkább lakatot tesz a szájára, és fejet hajt, még ha nem is ért egyet. Ebben a játszmában csak ön veszíthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szép és jó munka lehet a mai nap öröme, ami végre a főnökei figyelmét is felkelti. Különösen a nőkre számíthat ezen a téren, ezért akár meg is keresheti egyiküket, hogy elébe tárja tehetségét. Sikerre, elismerésre számíthat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nehéz most összeegyeztetnie a barátaival és a társával, a családjával való kapcsolatát. Pedig megegyezésre kellene törekednie, mert így előbb-utóbb vagy egyiket, vagy másikat elveszítheti. Talán az időbeosztás segít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon jó megoldást találhat pénzügyi nehézségeire. Többletmunkával, vagy jobb beosztással is segíthet anyagi gondjain. A költözés gondolatát azonban egyelőre verje ki a fejéből. A társkapcsolatban szép órák várják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Erősnek és egészségesnek érzi magát, de ez nem szabad, hogy meggondolatlanságra csábítsa. Vitaminokkal és meleg ruhákkal óvja magát a közelgő influenzajárványtól. És ne hajszolja agyon magát a munkában!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az illúziók megtartása most nagyon sok munkájába kerülhet. Az önön múlik, hogy mennyire tartja őket fontosnak, hogy megéri-e ezért annyit küzdenie. Persze álmok nélkül nem érdemes élni. De megvannak még azok az álmok?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egyrészt a szerencse kegyeltjének érezheti magát, másrészt viszont túl nagy felelősséget is róhatnak most önre a csillagai. Az önön múlik, hogy vállalja-e a megmérettetést. Félő azonban, hogyha kihagyná, később megbánna tettét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Rengeteget dolgozik, ezért elhanyagolja régi barátait, amiért megneheztelhetnek önre. A neheztelésüknél is nagyobb baj az az űr, ami önben keletkezik a hiányuk folytán. Tegyen róla, hogy ez ne így legyen!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szerelem vagy karrier: ilyenformán vetődhet fel önben a kérdés. Talán el kéne olvasnia valamilyen nagy romantikus regényt, hogy válaszra találjon. Nem a Rómeó és Júliára gondolok, hanem aminek jó a vége!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

„Isten, haza, család” önben mindig csak viszolygást keltettek az efféle szlogenek. Pedig lehet, hogy az igazságtartalmukkal mélyen egyetért. Nem követelheti mindig a családjától, hogy akkor is ön mellé álljanak, mikor ön meg nem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha mindenkinek meg akar felelni, aki a környezetében van, az könnyen a saját egészsége rovására mehet. Kedvesen, de egyértelműen magyarázza meg nekik, hogy mennyire számíthatnak öntől. Meg fogják érteni.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: